Målsætning

Målsætning og bestræbelser.

Hos Gandøs køreskole bestræber vi os målrettet på at kunne overrække dig dit kørekort
på kun 6 uger.

Med et fastsat max. antal elever pr. undervisningshold, kan vi hele tiden være fokuserede på at give dig en personlig og udførlig undervisning. Gandøs køreskole gør ligeledes ekstra meget for, at du som trafikant kender til alle de sikkerhedsmæssige regler og hensyn, der skal tages i trafikken i dag. At kunne forudse de situationer som opstår i trafikken der gør os til sikre trafikanter er altafgørende.

Gandøs køreskole bestræber sig på at uddanne sikre og bevidste bilister, hvilket i alle tilfælde også kan overføres til din almindelige færden i trafikken.

 

Færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Fra 1. oktober 2006 skal de der tager kørekort  for første gang, inden de kan tilmelde sig teoriprøve have gennemført et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus. Formålet er at bibringe deltageren den viden, de færdigheder og de holdninger, der sætter vedkommende i stand til at yde førstehjælp ved trafikulykker.

Dette kursus skal være gennemført inden der kan bestilles en teoriprøve. Ønsker  du at høre mere om køreskolen eller vores undervisning, skal du være velkommen til at kontakt os.

Kørekort på KUN 6 uger!
Det er den helt klare målsætning og bestræbelse hos Gandø´s Køreskole