Tilmelding

Tilmeld dig til kørekort hos Gandøs køreskole nu! 

Du kan tilmelde dig online her.

Vi har kørekort og undervisning til personbil, generhvervelse og trailer.
Se hvornår vi har næste holdstart her. Tilmeld dig ved at klikke på linket nedenfor.

Du vil modtage en mail med oplysninger om kørekortforløbet fra mig i forbindelse med tilmelding, HUSK også at kigge efter mailen under reklamer og uønsket post !

Har du ikke fået mailen så kontakt mig venligst på mobil +4522221925

Tilmelding til kørekort - Klik her

BETALINGSVILKÅR & BETINGELSER

Overførelse af betaling, kun bankoverførelse Tak.

Hos Gandøs køreskole betaler du ved tilmelding et depositum på 1.000,- kr. som bekræftelse af din tilmelding.

Hos Gandøs køreskole betaler du 9.500,- kr. senest den dag du starter, i den 3. uge betaler du restbeløbet 10.000,- kr. Du kan indbetale beløbet til os via netbank. (ikke mobilepay)

Se bank oplysninger nedenfor.

Overførelse til os skal ske på
Danske Bank

Reg.nr 3420

Konto.nr. 10274699

Hvis der overføres penge for en anden person, skal du huske at det er navnet på den person der er i gang med kørekort der skal skrives på bankoverførelsen.

Husk at oplyse dit navn, når du overføre betaling via netbank.
Du kan se priser og beløb der skal overføres til os, på siden “Vilkår og Priser

Persondata politik

Ved tilmelding til kørekort/oprettelse i booking systemet, har jeg brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Fødselsdato

Inden start på kørekortet, udfylder du (P 23 ansøgning om kørekort), som Gandøs køreskole, skal bruge til oprettelse i booking systemet, jeg viderebringer  derefter din ansøgning om kørekort til Borgerservice.

Ved accept af handelsbetingelserne, acceptere du samtidig at Gandøs køreskole, må bruge dit CPR nr. til de formål.

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, opfylde lovkrav samt kommunikere med dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Gandøs køreskole har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Jeg opbevarer ikke dine oplysninger krypteret.

Jeg transmitterer ikke dine oplysninger krypteret.

  • Oplysninger om dig, til Gandøs køreskole personligt eller på mail, videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og jeg registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
    Som registreret hos Gandøs køreskole har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Gandøs køreskole på mobil eller mail.
  • Elektronisk henvendelse
    Ved tilmelding til Gandøs køreskole giver du mig samtidig samtykke til, at Gandøs køreskole må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon.

Sletning af persondata

Jeg sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Du har altid mulighed og ret til at blive ”glemt” og få at vide hvilke oplysninger vi har indsamlet på dig, samt få disse slettet, hvis ikke anden lovgivning kræver vi opbevare disse.

Ønsker du at jeg skal slette oplysninger om dig, bedes du rette henvendelse via mail

Hvis du vil klage over virksomhedens håndtering af persondata, har du ret til at klage til Datatilsynet. Kontakt informationer hertil findes på www.datatilsynet.dk

Home Tilmelding